Carligele de remorcare isi dovedesc utilitatea in situatiile in care este nevoie de tractarea sau transportarea anumitor obiecte in remorca. In articolul acesta, vei afla mai multe informatii utile despre carligul de remorcare demontabil automat cu maneta (baioneta), despre ce il deosebeste de cele semidemontabile sau fixe si ce avantaje prezinta acest tip de produs.

Avantaje ale carligului de remorcare demontabil automat 

Desi carligele semidemontabile sunt o alternativa mai putin costisitoare, carligele demontabile aduc o serie de beneficii pe care primele mentionate nu le au. Ele sunt, pe de o parte, utile pentru remorcare, dar in acelasi timp ofera siguranta la manevrarea sau deplasarea cu masina. Carligele demontabile cu maneta sau cu baioneta, asa cum mai sunt numite, sunt produse nou aparute pe aceasta piata, din necesitatea de a creste gradul de utilitate al acestor carlige. Iata care sunt beneficiile pe care ti le ofera achizitionarea unui astfel de echipament:

Un avantaj care trebuie subliniat este faptul ca aceste carlige demontabile automat se monteaza si se elibereaza rapid, fara a mai fi nevoie de chei sau alte accesorii pentru a fi prinse sau desprinse de pe masina. Acest aspect se transforma intr-un mare beneficiu, mai ales in situatiile in care nu dispui de unelte sau de cineva care sa te ajute in acest proces.

Totodata, atat montarea cat si demontarea sunt efectuate cu usurinta si intr-un timp foarte scurt, de doar cateva secunde, pentru a economisi timp, in special atunci cand esti pe graba si trebuie sa pleci rapid. Acest fapt se datoreaza mecanismului care sta la baza utilizarii carligelor de tractare. Mai exact, cuiul este eliberat cu ajutorul unei manete, lucru care implica o utilitate crescuta.

In plus, beneficiile oferite de un carlig demontabil automat tin si de siguranta pe care o confera atat pentru sofer, cat si pentru masina proprie si masinile din jur. Concret, spre deosebire de un carlig fix, in cazul unui carlig demontabil automat, atunci cand acesta este demontat, se reduce riscul de a avaria alte masini, la manevre precum mersul cu spatele sau parcarea. De asemenea, este recomandat in cazul in care cuiul de remorcare acopera numarul de inmatriculare sau senzorii de parcare ai masinii. La fel, odata ce este demontat, se evita accidentarea atunci cand este nevoie sa accesezi portbagajul.

Pentru soferii care tin foarte mult la aspectul masinii lor, este important de subliniat faptul ca, prin demontarea cuiului, partea estetica nu este afectata.


Carlige demontabile automat cu baioneta/maneta, disponibile pe Auto-Hak


Site-ul www.autogedal.ro pune la dispozitie o gama larga de carlige de remorcare, de la diversi producatori, cum ar fi: Auto-Hak, Galia, Hakpol. Westfalia Automotive si Thule Towing Systems.

Carligele sunt omologate RAR si detin certificatele ISO, respectand normele europene.

Alege dintre cartilegele demontabile automat pe cel care se potriveste nevoilor tale si te bucuri de transport gratuit, oriunde ai locui!

0

Comentarii

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.