Loading...

Suporturi ski-uri - Pe roata de rezerva

Suporturi ski-uri - Pe roata de rezerva (4 produse)

Filtre
Categorii
View as Grid List

4 Items

per page
Filtre
Categorii
View as Grid List

4 Items

per page

Suporturi de schiuri pe roata din spate, o variantă extrem de practică

Suporturile pentru skiuri pe roata de rezervă sunt o opțiune excelentă pentru transportarea echipamentului de ski cu mașina. Acestea sunt proiectate să se potrivească perfect pe roata de rezervă a mașinii și permit transportul echipamentelor pentru sporturile de iarnă în siguranță.

Aceste suporturi pentru skiuri sunt fabricate din materiale durabile și rezistente la condițiile meteo. Cele mai întâlnite materiale sunt aluminiul sau oțelul, pentru că suportă condițiile dificile din timpul iernii. Suporturile de skiuri pe roata de rezervă sunt proiectate pentru a fi ușor de instalat și utilizat, iar design-ul compact permite utilizarea eficientă a spațiului din portbagaj.

Un alt avantaj al acestor suporturi pentru skiuri este că acestea sunt montate pe roata de rezervă, astfel încât nu ocupă spațiu în portbagaj sau pe plafonul mașinii. Fiind foarte ușor de montat și demontat, aceste suporturi pentru skiuri îți economisesc timp și energie.

O altă caracteristică importantă a acestor suporturi este că permit accesul ușor la portbagajul mașinii, fără a fi necesar să demontezi suportul pentru a ajunge la bagaje. Acest lucru este foarte important, deoarece îți permite să transporți și alte lucruri în portbagajul mașinii, pe lângă echipamentul de ski.

Citeste mai mult