Loading...

Genti, Rucsacuri, Huse - Genti de transport pentru biciclete (accesorii)

Genti, Rucsacuri, Huse - Genti de transport pentru biciclete (accesorii) (20 produse)

Filtre
Categorii
 • You're currently reading page 1
 • Page 2
View as Grid List

Items 1-16 of 20

per page
 1. Genti pentru bicicleta Thule Shield Pannier 13L Blue TA3204206
  Stoc epuizat
  428,58 RON
 2. Portbagaj bicicleta Thule Pack 'n Pedal Tour Rack TA100090
  Stoc epuizat
  489,45 RON
Filtre
Categorii
 • You're currently reading page 1
 • Page 2
View as Grid List

Items 1-16 of 20

per page

Genți, rucsacuri, huse - Genți pentru transport biciclete (accesorii)

Accesoriile pentru biciclete sunt esențiale pentru a face experiența ta de ciclism să fie confortabilă și sigură. De la sisteme de prindere pentru camere video sau coșuri pentru portbagaj, aceste accesorii sunt concepute pentru a îndeplini nevoile individuale ale fiecărui ciclist.

Unul dintre cele mai populare accesorii pentru biciclete este sistemul de prindere a camerei de acțiune pe bicicletă. Aceste sisteme sunt proiectate pentru a fixa camerele video pe biciclete și pentru a înregistra călătoriile în timp real. Aceste sisteme sunt ideale pentru cicliștii care doresc să împărtășească experiența lor de ciclism cu alții sau să înregistreze traseul lor pentru a-l putea revedea ulterior.

Coșurile pentru portbagaj sunt un alt accesoriu popular pentru biciclete. Aceste accesorii sunt proiectate pentru a se potrivi perfect pe portbagajul bicicletei tale și sunt ideale pentru transportul elementelor voluminoase, cum ar fi hainele de schimb sau alimentele. În plus, aceste coșuri sunt realizate din materiale durabile, care pot rezista la intemperii și uzură.

Husele pentru tablete sunt un alt accesoriu popular pentru biciclete. Acestea sunt proiectate pentru a se potrivi perfect cu tabletele și pentru a le proteja în timpul transportului. Husele pentru tablete sunt ideale pentru cicliștii care utilizează tablete pentru navigarea prin trasee sau pentru a asculta muzică în timpul călătoriilor.

Accesoriile precum sisteme de prindere a camerelor video, coșuri pentru portbagaj sau huse pentru tablete sunt esențiale pentru a face din experiența ta de ciclism o experiență confortabilă și sigură. Indiferent de nevoile tale individuale, pe AutoGedal există un accesoriu potrivit pentru tine și pentru bicicleta ta.

Citeste mai mult