Loading...

Transport copii - Accesorii pentru scaune bicicleta

Transport copii - Accesorii pentru scaune bicicleta (12 produse)

Filtre
Categorii
View as Grid List

12 Items

per page
  1. Accesoriu Thule Yepp Mini Ahead Adapter TA12020402
    Stoc epuizat
    124,82 RON
  2. Thule RideAlong Mini Windscreen - Gemulet protectie TA100405
    Stoc epuizat
    189,35 RON
Filtre
Categorii
View as Grid List

12 Items

per page

Transport copii - accesorii pentru scaune bicicletă

Accesoriile pentru scaunele pentru bicicletă sunt proiectate pentru a oferi confort și siguranță pentru copilul tău în timpul plimbărilor cu bicicleta. Aceste accesorii includ tetiere, adaptoare pentru montaj, huse pentru scaune, gemulețe pentru protecție împotriva insectelor și a vântului și multe altele.

Tetierele sunt o caracteristică importantă pentru scaunele de copil cu montare pe bicicletă, pentru că oferă o protecție suplimentară pentru capul copilului în timpul plimbărilor. Acestea sunt proiectate pentru a se fixa pe spătarul scaunului și pentru a oferi un sprijin confortabil pentru capul copilului.

Adaptoarele pentru montaj sunt un alt accesoriu util pentru scaunele de copil cu montare pe bicicletă, pentru că acestea permit instalarea scaunului pe bicicleta ta într-un mod mai simplu și mai rapid. Acestea sunt proiectate pentru ca scaunele pentru copii să se monteze rapid și pentru a oferi un punct de fixare suplimentar.

Husele pentru scaune sunt un alt accesoriu popular pentru scaunele de copil cu montare pe bicicletă, deoarece acestea oferă o protecție suplimentară împotriva murdăriei și a apei în timpul plimbărilor. Acestea sunt proiectate pentru a se potrivi perfect scaunului și pot fi ușor de îndepărtat și curățate după fiecare plimbare.

Accesoriile pentru scaunele de copil cu montare pe bicicletă sunt diverse și foarte utile. Acestea sunt proiectate pentru a oferi confort și siguranță pentru copilul tău în timpul plimbărilor cu bicicleta și sunt ușor de instalat și de utilizat.

Citeste mai mult