Loading...

Pe carligul de remorcare

Pe carligul de remorcare (2 produse)

Filtre
Categorii
View as Grid List

2 Items

per page
Filtre
Categorii
View as Grid List

2 Items

per page

Suporturile de schiuri pe cârligul sau cuiul de remorcare te scapă de grijile transportului echipamentului sportiv de iarna

Amatorii de schi știu cât de important este să iți poti transporta echipamentul la distanță, pentru o iarna plina de adrenalina. Cu produsele disponibile pe site-ul nostru, vei uita de grija transportului schiurilor si snowboardurilor.

Suporturile cu prindere pe cârligul de tracțiune pot transporta un numar mare si variat de schiuri, așa că alege modelul în funcție de nevoile tale și ale membrilor familiei tale. Majoritatea suporturilor cu montare pe carligul de remorcare sunt echipate cu instalatie electrica cu lampi suplimentare, ce se conecteaza la priza carligului de remorcare. De asemenea, dispun si de suport suplimentar pentru numarul de inmatriculare.

Suporturile auto pe cârligul de remorcare permit transportul a mai multe seturi de echipament simultan

Modelele sunt realizate din materiale de calitate superioară, rezistente și ușoare. Sunt rapid de montat si sunt compatibile cu numeroase modele de echipamente de iarna, așa că nu trebuie să-ți faci griji din acest punct de vedere. De cele mai multe ori, incarcarea si descarcarea echipamentului se face la o inaltime mica, la nivelul corpului, necesitand un efort minim, aerodinamica masinii este mult mai putin afectata fata de pozitionarea pe plafon a schiurilor, rezultand un nivel de zgomot suplimentar aproape insesizabil, cat si un consum de carburant redus.

Suporturi de schiuri cu prindere pe carligul de remorcare ofera posibilitatea montarii pe mai multe autoturisme dotate cu carlig de remorcare, fara alte investitii suplimentare. Singura recomandare este ca marginile schiurilor montate pe suport sa nu depaseasca latimea caroseriei autoturismului (excluzand oglinzile laterale), de restul grijilor, in ceea ce priveste transportul acestora, poti uita!

Citeste mai mult