Produsul a fost adăugat cu succes în coșul de cumpăraturi.
0745805990

Carlige-Auto-Istoric-Autogedal

Dacă până acum te gândeai la cârligul de remorcare ca la un simplu accesoriu auto, suntem aici să îți demonstrăm că acesta nu reprezintă un simplu moft în materie de articole destinate mașinilor. De ce un cârlig auto ar trebui să facă parte din arsenalul de bunuri pe care le utilizezi pentru o experiență completă la volan și de ce acesta este din ce în ce mai căutat de către șoferi din toată lumea îți vom spune în cele ce urmează.

Citeste mai mult

AutoGedal-Interior-Masina

Când vine vorba de întreținerea mașinii pe care o conduci, jumătate din energia pe care o consumi în această direcție ar trebui să se îndrepte către interiorul autoturismului, mai ales atunci când sezonul rece și-a intrat complet în drepturi. După curățarea filtrului de aer condiționat, activitate pe care ar trebui să o faci cel puțin de două ori pe an, ștergerea prafului de pe bord și aspirarea întregii podele, e cazul să îți concentrezi atenția și către menținerea unui mediu curat, lipsit de particule aduse pe tălpile pantofilor și cât mai potrivit pentru călătorii fericite. 

Citeste mai mult

masina drum iarna

Timpul zboară repede și, chiar dacă vacanța de vară pare că nu s-a încheiat de mult, nu mai sunt multe zile până la concediul de iarnă. Sperăm că ți-ai făcut deja planurile pentru Crăciun și Revelion și că urmează să te bucuri de câteva zile libere binemeritate, departe de agitația orașului, la o cabană de la munte ori alături de familie, în orașul natal.

Citeste mai mult

traseu vazut de sus

Atunci când vine vorba de vacanțe, tindem să punem mai mereu pe primul plan destinațiile din străinătate, deși România mustește de locuri feerice, ideale pentru o escapadă de câteva zile. Și ce poate fi mai antrenant pentru un concediu inedit decât un roadtrip către meleaguri noi?

Citeste mai mult

Cum îți pregătești mașina pentru sezonul rece?

joi, 10 octombrie 2019 18:24:00 Europe/Kiev

 masina oglinda iarna strada

Zilele până la prima ninsoare sunt numărate, așa că cel mai bun lucru pe care ai putea să îl faci în perioada imediat următoare este să îți pregătești mașina pentru sezonul rece.

Citeste mai mult

De ce să montezi un cârlig de remorcare pentru mașina ta?

vineri, 27 septembrie 2019 18:28:48 Europe/Kiev

caravana mare nisip

Devenită indispensabilă în viața cotidiană, mașina este cel mai la îndemână mijloc de transport de care se bucură milioane de persoane. Cu toate că noile modele de autoturisme vin echipate din fabricație cu accesorii care fac viața oricărui șofer mai ușoară, lista celor pe care ar trebui să le completezi, pentru experiențe complete la volan, poate fi destul de mare.

Citeste mai mult

Top trasee auto de vacanță în România

joi, 26 septembrie 2019 15:17:48 Europe/Kiev

autogedal traseu montan

Perioada concediilor de vară s-a încheiat de ceva timp și știm că deja te gândești cu nostalgie la zilele libere petrecute departe de rutina orașului. Dar cine a spus că pentru o escapadă în toată regula ai nevoie de o săptămână întreagă liberă, când România este plină de trasee perfecte pentru a fi străbătute cu mașina într-un weekend?

Citeste mai mult

camping cort apa munta

După ce ți-am prezentat lista cu toate campingurile din România, a venit vremea să ne orientăm și către locurile de campare din Europa. Cu o tradiție de zeci de ani în vacanțele făcute în rulotă, europenii pot fi considerați adevărați ași în astfel de activități și, deși ne este greu să o recunoaștem, se pricep mult mai bine decât noi să organizeze în campinguri toate facilitățile de care un excursionist ar avea nevoie.

Citeste mai mult

5 lucruri pe care nu le știai despre cârligul auto

marți, 20 august 2019 11:05:00 Europe/Kiev

masina carlig ruluta

Unul dintre cele mai des utilizate accesorii auto este cârligul de remorcare. Pantentat pentru prima dată în anul 1934, un cârlig auto se poate dovedi a fi un prieten de nădejde la drum în mult mai multe situații decât te-ai fi așteptat. Noi le-am adunat pe cele mai importante cinci dintre întrebuințările de care șoferi din toată lumea se bucură atât în călătoriile efectuate pe distanțe mari...

Citeste mai mult

camping

Natura are multe comori de oferit tuturor iubitorilor de frumos, iar România mustește de locuri minunate, încă neatinse de poluare. Dacă iubești să descoperi într-un mod diferit munții sau marea, iar în viziunea ta vacanța perfectă nu presupune mai mult decât o ieșire cu cortul ori cu rulota, acest articol a fost creat special pentru tine.

Citeste mai mult

De la 1 la 10 produse din total 23

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Magazin de Incredere

97.00%

dintre cumpărători ar recomanda magazinul.

Viziteaza site-ul AutoGedal.ro pe ShopMania