Produsul a fost adăugat cu succes în coșul de cumpăraturi.
0745805990

Concediu 2020 - Cum a afectat pandemia tendințele în turism?

miercuri, 29 iulie 2020 07:46:57 Europe/Kiev

sursa foto: https://www.piqsels.com/en/public-domain-photo-jftjk

Pandemie. Covid-19. Coronavirus. Știm, vezi cele trei cuvinte peste tot și, mai mult ca sigur, te-ai săturat de știrile care au acest subiect. Noi nu suntem aici să-ți prezentăm noi rapoarte cu numărul de îmbolnăviri, ci să analizăm cum s-au schimbat trendurile în 2020 în ceea ce privește turismul.

Citeste mai mult

Situația actuală ne-a determinat să modificăm multe aspecte ale vieții noastre, care până deunăzi făceau parte din rutină. Putem spune, în sfârșit, pentru prima dată pe bună dreptate, că am fost luați prin surprindere. Nu e cazul, însă, să lași schimbările pe care suntem nevoiți să le facem să te copleșească, ci mai degrabă

Citeste mai mult

tehnologie online

Internetul este fără doar și poate o rețea gigantică mondială iar oamenii beneficiază de acesta accesându-l pentru a-și găsi informațiile pe care acestea le caută prin căutările întreprinse prin intermediul motoarelor de căutare și bineînțeles a site-urilor, blogurilor sau pentru rețelele de socializare.

Citeste mai mult

Cele mai frumoase drumuri din Europa iarna

joi, 30 ianuarie 2020 14:36:00 Europe/Kiev

masina traseu iarna

Orice concediu se poate transforma în cea mai frumoasă amintire pe care o poți crea alături de familie sau de prietenii cei mai apropiați, însă o vacanță care începe cu un roadtrip în toată regula este, cu adevărat, o experiență pe care nu o uiți prea ușor.

Citeste mai mult

Cum îți protejezi interiorul mașinii tale?

joi, 23 ianuarie 2020 13:33:00 Europe/Kiev

masina interior sofer

Traficul din ce în ce mai aglomerat din marile orașe și nevoia continuă de mobilitate ne-au transformat mașina în a doua casă. Petrecem cel puțin o oră în fiecare zi la volan sau pe scaunul din dreapta, în drum spre serviciu sau spre cumpărături, iar acest fapt ar trebui să ne determine să fim mai conștienți de riscurile la care ne expunem sănătatea în cazul în care igiena autoturismului nu este făcută cu responsabilitate.

Citeste mai mult

Carlige-Auto-Istoric-Autogedal

Dacă până acum te gândeai la cârligul de remorcare ca la un simplu accesoriu auto, suntem aici să îți demonstrăm că acesta nu reprezintă un simplu moft în materie de articole destinate mașinilor. De ce un cârlig auto ar trebui să facă parte din arsenalul de bunuri pe care le utilizezi pentru o experiență completă la volan și de ce acesta este din ce în ce mai căutat de către șoferi din toată lumea îți vom spune în cele ce urmează.

Citeste mai mult

AutoGedal-Interior-Masina

Când vine vorba de întreținerea mașinii pe care o conduci, jumătate din energia pe care o consumi în această direcție ar trebui să se îndrepte către interiorul autoturismului, mai ales atunci când sezonul rece și-a intrat complet în drepturi. După curățarea filtrului de aer condiționat, activitate pe care ar trebui să o faci cel puțin de două ori pe an, ștergerea prafului de pe bord și aspirarea întregii podele, e cazul să îți concentrezi atenția și către menținerea unui mediu curat, lipsit de particule aduse pe tălpile pantofilor și cât mai potrivit pentru călătorii fericite. 

Citeste mai mult

masina drum iarna

Timpul zboară repede și, chiar dacă vacanța de vară pare că nu s-a încheiat de mult, nu mai sunt multe zile până la concediul de iarnă. Sperăm că ți-ai făcut deja planurile pentru Crăciun și Revelion și că urmează să te bucuri de câteva zile libere binemeritate, departe de agitația orașului, la o cabană de la munte ori alături de familie, în orașul natal.

Citeste mai mult

traseu vazut de sus

Atunci când vine vorba de vacanțe, tindem să punem mai mereu pe primul plan destinațiile din străinătate, deși România mustește de locuri feerice, ideale pentru o escapadă de câteva zile. Și ce poate fi mai antrenant pentru un concediu inedit decât un roadtrip către meleaguri noi?

Citeste mai mult

Cum îți pregătești mașina pentru sezonul rece?

joi, 10 octombrie 2019 18:24:00 Europe/Kiev

 masina oglinda iarna strada

Zilele până la prima ninsoare sunt numărate, așa că cel mai bun lucru pe care ai putea să îl faci în perioada imediat următoare este să îți pregătești mașina pentru sezonul rece.

Citeste mai mult

De la 1 la 10 produse din total 28

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Magazin de Incredere

97.00%

dintre cumpărători ar recomanda magazinul.

Viziteaza site-ul AutoGedal.ro pe ShopMania