Loading...

Transport copii - Scaune pentru transport copii, cu montare pe bicicleta

Transport copii - Scaune pentru transport copii, cu montare pe bicicleta (26 produse)

Filtre
Categorii
 • You're currently reading page 1
 • Page 2
View as Grid List

Items 1-16 of 26

per page
 1. Scaun pentru copii, cu montare pe bicicleta in spate - Thule Yepp Maxi Frame-mounted Blue TA12020232
  Disponibil in stoc
  Livrare rapida
  1-2 zile
  650,00 RON
Filtre
Categorii
 • You're currently reading page 1
 • Page 2
View as Grid List

Items 1-16 of 26

per page

Transport copii - scaune pentru transport copii cu montare pe bicicletă

Scaunele pentru transport copii cu montare pe bicicletă sunt o opțiune populară pentru părinții care doresc să își transporte copiii în siguranță în timp ce se bucură de plimbări cu bicicleta. Acestea sunt proiectate să se potrivească cu orice tip de bicicletă și să ofere copilului un loc confortabil și sigur pentru a sta în timpul plimbărilor cu bicicleta.

Scaunele pentru copii cu montare pe bicicletă sunt disponibile într-o varietate de modele și dimensiuni și pot fi atașate în partea din spate a bicicletei cu ajutorul unei plăci de bază și a unor curele de fixare. Aceste scaune sunt proiectate să ofere o poziție confortabilă copilului, cu un spătar reglabil, o centură de siguranță și un suport pentru picioare. De asemenea, multe dintre acestea sunt dotate cu un sistem de suspensie care absoarbe șocurile și vibrațiile în timpul plimbărilor pe teren accidentat.

Când alegi un scaun pentru copil cu montare pe bicicletă, este important să verifici greutatea maximă admisă de scaun și să alegi un model care să se potrivească cu dimensiunea copilului tău. Scaunele pentru copii cu montare pe bicicletă au mai multe opțiuni de capacitate de greutate, astfel încât să poți găsi cu ușurință unul care să se potrivească nevoilor tale.

Pe lângă confort și siguranță, scaunele pentru copii cu montare pe bicicletă sunt, de asemenea, ușor de instalat și de utilizat. Acestea se atașează și se detașează ușor de bicicletă și pot fi depozitate cu ușurință în cazul în care nu sunt folosite. Cele mai multe scaune pentru copii cu montare pe bicicletă sunt, de asemenea, ușor de curățat și pot fi spălate doar cu apă și săpun.

Citeste mai mult