Loading...

Transport copii - Accesorii carucioare urban

Transport copii - Accesorii carucioare urban (1 produse)

Filtre
Categorii
View as Grid List

1 Item

per page
  1. Thule Bassinet - Landou copii 0-6 luni pentru Urban Glide TA20110748
    Stoc epuizat
    1.349,00 RON
Filtre
Categorii
View as Grid List

1 Item

per page

Transport copii -  accesorii cărucioare urban

Accesoriile pentru cărucioarele urbane sunt elemente esențiale pentru a transforma o plimbare obișnuită într-o experiență sigură și confortabilă pentru copii. Aceste accesorii variază de la protecția împotriva soarelui și a vântului până la depozitarea obiectelor de primă necesitate pentru copii. Printre cele mai populare accesorii se numără landoul pentru copii, husa de ploaie și parasolarul.

Landoul pentru copii este un accesoriu necesar pentru cărucioare încă de la naștere și până la aproximativ șase luni. Acest accesoriu este conceput pentru a oferi o suprafață confortabilă și sigură pentru copil, astfel încât să poată fi transportat fără probleme în timpul plimbărilor. Cele mai multe landouri sunt dotate cu un sistem de prindere pentru cărucior, ceea ce le face ușor de atașat și de detașat.

Husa de ploaie este un accesoriu foarte util pentru cărucioarele urbane, care protejează copilul de ploaie și vânt. Husele de ploaie sunt făcute din materiale impermeabile și sunt concepute pentru a se potrivi perfect cu căruciorul, astfel încât să poată fi utilizate în siguranță în timpul plimbărilor în zile ploioase.

Parasolarul este un accesoriu care ajută la protejarea copilului de razele puternice ale soarelui. Aceste accesorii sunt de obicei atașate de cărucior și pot fi ajustate pentru a oferi umbra necesară. Parasolarele sunt fabricate din materiale rezistente la apă și raze UV, astfel încât să poată fi utilizate în siguranță în timpul plimbărilor în zilele însorite.

Accesoriile precum landoul pentru copii, husa de ploaie și parasolarul sunt esențiale pentru cărucioarele urbane. Acestea asigură siguranța și confortul copiilor în timpul plimbărilor în aer liber.

Citeste mai mult