Folosite initial pentru tractarea rulotelor sau a remorcilor, carligele de remorcare au capatat, odata cu imbunatatirile tehnice, si alte utilitati cum ar fi transportarea bicicletelor sau a skiurilor, precum si a altor tipuri de ansambluri de transport. Ce tip de carlig de remorcare se potriveste masinii tale: semidemontabil, demontabil automat cu maneta sau demontabil vertical cu cheie? Pentru a te ajuta sa faci alegerea corecta, iti prezentam in acest articol care sunt avantajele carligelor verticale cu cheie.


Carlige verticale cu cheie: 3 avantaje principale

1.Siguranta

Siguranta in timpul condusului este un aspect care nu trebuie sa fie neglijat. De aceea, tehnologia carligelor demontabile cu cheie de pe Auto-hak respecta intocmai specificatiile tehnice ale producatorilor auto. Acest lucru inseamna ca transportarea sau remorcarea are loc in conditii de siguranta, neexistand riscul de accidentare cu ceilalti participanti la trafic. De asemenea, siguranta este privita si din alt unghi. Spre deosebire de carligele semidemontabile si de cele demontabile cu maneta, carligele demontabile cu cheie permit asigurarea impotriva furtului. Accesul pentru montare si demontare se face cu ajutorul unei cheite si tocmai aceasta caracteristica face ca un carlig demontabil vertical cu cheie sa fie mult mai sigur decat celelalte doua tipuri.


2.Design 

Designul este un element esential la care se raporteaza soferii atunci cand vine vorba de montarea unui carlig de remorcare pe masina. Modelele de carlige cu cheie respecta liniile de design ale producatorilor auto, ceea ce duce spre obtinerea unui aspect identic cu al unui cui de remorcare montat pe un autoturism nou, din fabrica, insa cu costuri mult mai mici.

Aceste tipuri de carlige sunt, cu siguranta, pe gustul celor mai pretentiosi dintre soferi. Ele nu afecteaza deloc “tinuta de drum” a masinii. Mai exact, atunci cand este demontat, nicio parte a sistemului de remorcare nu mai ramane vizibila. Acest lucru este posibil datorita unor caracteristici pe care doar carligele de remorcare cu cheie le prezinta. Astfel, demontarea se realizeaza de sus in jos,  si nu pe orizontala, asa cum este in cazul carligelor semidemontabile si demontabile automat, iar restul pieselor componente sunt mascate de bara masinii.


3.Facilitate

Dintre toate cele trei tipuri de carlige, acesta este cel mai usor de montat si demontat, totul realizandu-se in doar cateva secunde. Iata cat de simplu este: https://www.youtube.com/watch?v=DNpqktbFrVE

Carligele de remorcare demontabile cu cheie au un grad sporit de utilitate

Carligele demontabile cu cheie prezinta un grad sporit de utilitate din mai multe privinte. In cazul in care cuiul blocheaza senzorii de parcare atunci cand este montat, acesta poate fi demontat extrem de usor. De asemenea, numarul de inmatriculare ramane vizibil, neincalcand normele rutiere. De altfel, prin demontarea sa foarte rapida si deloc dificila, se evita avarierea altor masini atunci cand se realizeaza manevrele necesare parcarii sau intoarcerii. Totodata, este eliminat riscul de impiedicare sau accidentare in situatia accesarii portbagajului.

 

Auto-hak.ro este magazinul online prin intermediul caruia poti achizitiona un carlig de remorcare demontabil cu cheie atat de simplu de folosit.

 

Alege din categoria de carlige demontabile pe cel care este adecvat masinii tale!

0

Comentarii

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.