augedal team 2018

Finalul oricărui an ne îndeamnă să tragem linie și să ne măsurăm energia depusă, promisiunile respectate și rezultatele muncii noastre. 2018 își numără ultimele zile, așa că momentul pentru o evaluare este cum nu se poate mai potrivit.

Suntem încântați să vă prezentăm raportul pentru anul acesta! Ne bucurăm că am reușit să lucrăm cu peste 12.000 de clienți mulțumiți de serviciile și produsele pe care le-am livrat.

Familia AutoGedal s-a implicat pe parcursul anului în întreg procesul de achiziție a produselor, de la consiliere, la vânzarea propriu-zisă și până la montarea acestora pe mașină, cu ajutorul celor 60 de parteneri la nivel național în care avem încredere.

În 2018 ne-am concentrat pe depășirea propriilor limite, iar rezultatele nu au întârziat să apară, pentru că în ultimele luni ne-am consolidat poziția de lideri pe piața cârligelor de remorcare, înregistrând o cifră de afaceri de peste 1.000.000 de euro, grație profesionalismului și pasiunii pentru munca pe care o facem.

Promisiunile AutoGedal pentru 2019

Și pentru că ne plac provocările și ne dorim să evoluăm constant, ne-am făcut planuri mari și pentru 2019. Ne-am propus să creștem gama de produse din care puteți alege, pentru a face dintr-o călătorie cu mașina o adevărată plăcere. Veți putea comanda în curând de la AutoGedal o gamă largă de suporturi pentru biciclete, dar și cutii de portbagaj, ca să puteți lua cu voi în vacanțe sau în simple deplasări tot ce vă doriți, fără a avea grija spațiului.

Ne dorim să devenim tot mai buni, așa că ne-am propus pentru 2019 și o creștere a vânzărilor cu minimum 30%, cu promisiunea că vom menține nivelul profesionalismului ridicat, așa cum v-am obișnuit.

Vă mulțumim că ați fost alături de noi în 2018! Suntem aici ori de câte ori aveți nevoie de produse de calitate, la prețuri corecte și livrate la timp.

De asemenea, vă mulțumim vouă tuturor celor peste 22.000 de followers care ne urmăriți pe Facebook și ne sunteți alături. Suntem recunoscători că ne apreciați și că ne oferiți feedback. Cu cât mai mulți, cu atât mai frumos, așa că sperăm să construim o comunitate cât mai mare în continuare.

Sărbători fericite și La mulți ani!
 

Echipa AutoGedal

0

Comentarii

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.