autogedal masina suport bicileta

 

Mersul pe bicicletă este o activitate excelentă prin care îți poți menține tonusul ridicat, poți arde calorii și te poți deplasa cu ușurință prin oraș, independent de trafic și fără să poluezi. Printre alte beneficii ale mersului pe bicicletă se numără și creșterea flexibilității musculare, a capacității cardiovasculare, întărirea oaselor și a articulațiilor, dar și reducerea stresului sau a anxietății.

Poți lua bicicleta cu tine oriunde dorești, pentru că este ușor de securizat și simplu de depozitat, atunci când vrei să faci o pauză de la a pedala. Iar dacă ai câteva zile libere în care vrei să fugi de rutina orașului, nu vei fi nevoit să lași bicicleta acasă, pentru că vacanța ta va putea fi completă cu ajutorul unui suport de bicicletă pentru mașină. Acesta este unul dintre accesoriile auto care nu ar trebui să lipsească niciunui împătimit de călătorii cu o pasiune pentru drumețiile pe două roți.

Pentru a putea comanda un suport de bicicletă potrivit pentru nevoile tale, trebuie să afli mai multe despre modelele pe care le ai la dispoziție, așa că am pregătit mai jos toate informațiile de care ai putea avea nevoie pentru a-l alege pe cel mai bun!

Tipuri de suporturi pentru biciclete

Piața de suporturi de biciclete este una generoasă, așa că s-ar putea ca multitudinea de modele existente să te copleșească. Îți recomandăm să parcurgi cu atenție ghidul pe care l-am pregătit, care te va ajuta să faci alegerea perfectă pentru tine și partenerii tăi de călătorie într-un timp foarte scurt. Iată câte variante de suporturi vei avea la dispoziție.

Suport de biciclete pentru cârligul de remorcare

Cea mai simplă și mai practică metodă prin care poți transporta acest tip de vehicul pe două roți este cu ajutorul unui suport de biciclete pe cârlig. Pentru a-l putea utiliza, va trebui să cumperi un cârlig de remorcare, dacă nu ai deja unul montat pe mașina ta.
În oferta AutoGedal vei găsi o gamă variată de produse, printre care cârlige semidemontabile, cârlige demontabile automat cu clemă, cârlige demontabile vertical cu cheie sau cârlige demontabile cu flanșă, în funcție de preferințele tale sau utilitatea acestor accesorii, atunci când nu folosești suportul pentru biciclete.

Avantajul acestui tip de suport de biciclete este că nu va reduce din aerodinamismul autoturismului tău. Totuși, e bine să știi că un suport pentru cârligul de remorcare pe care sunt montate bicicletele va obstrucționa luneta mașinii, deci va trebui să te descurci în timpul deplasării fără a folosi oglinda retrovizoare. Optează pentru un model prevăzut cu semnale luminoase, pentru ca toate intențiile sau manevrele tale să fie semnalizate în timp util celorlalți participanți la trafic.

Suport de biciclete pentru plafonul mașinii

Dacă vei opta pentru un suport de biciclete pentru plafon, din cauză că spatele mașinii ar putea fi deja ocupat cu o cutie de portbagaj, e important să știi că acesta va reduce din aerodinamismul mașinii tale, ceea ce îi va tăia din avânt și, implicit, va crește consumul de carburant. Mai mult decât atât, după montarea suportului de biciclete pe plafon trebuie să fii conștient de noua înălțime a autoturismului și să acorzi atenție la trecerea pe sub un pod sau la intrarea într-o parcare subterană.

Avantajul unui suport de biciclete de acest tip este că îți permite transportul simultan a maximum șase biciclete.

Și dacă tot a venit vorba de numărul de biciclete pe care le poți lua cu tine în deplasări, îți prezentăm mai jos oferta AutoGedal de suporturi pentru cârligul de remorcare.

Suport pentru două biciclete

 suport pentru doua bicilete

Sursa foto: autogedal.ro

Dacă obișnuiești să îți petreci vacanțele în cuplu, un suport pentru 2 biciclete Peruzzo Siena 668 va fi suficient pentru tine și jumătatea ta. Fabricat din oțel de înaltă calitate, acest suport poate fi foarte ușor montat, prin simpla strângere a unui șurub. Poate susține până la 34 de kilograme și este prevăzut cu prinderi din manșoane și chingi din cauciuc. Modelul Peruzzo Siena 668 îți va permite accesul la portbagaj oricând dorești, fie că ai sau nu bicicletele montate pe suport, pentru că poate fi rabatat foarte simplu. Este omologat RAR și UE, are priză electrică cu 13 pini, deci poate fi conectat la sistemul de semnalizare al mașinii tale, fiind prevăzut și cu suport pentru numărul de înmatriculare. Este ideal pentru biciclete cu diametrul cadrului între 20 și 80 de milimetri și cântărește doar 11,6 kilograme.

Pentru acest suport de biciclete vei beneficia de o garanție de 24 de luni.

Suport pentru trei biciclete

suport pentru trei biciclete
Sursa foto: autogedal.ro

Nu îți imaginezi concediul fără cel mic alături de voi? Cu suportul pentru 3 biciclete Peruzzo Parma-ALU 706/3A toată familia își poate lua bicicleta în vacanță! Acesta se montează pe cârligul de remorcare, are sistem antifurt și poate susține până la 51 de kilograme, cât ar cântări trei biciclete împreună. Modelul este unul pliabil, deci vei putea lua sau pune în portbagaj tot ce dorești, pentru că suportul îți va permite accesul în spatele mașinii chiar și atunci când are bicicletele montate. Este fabricat din aluminiu, are o rezistență sporită la zgârieturi și poate transporta biciclete cu un diametru al cadrului cuprins între 22 și 80 de milimetri. Suportul Peruzzo Parma-ALU 706/3A cântărește 14,4 kilograme, este prevăzut cu stopuri și semnalizări, fiind omologat RAR și UE. Se poate conecta la instalația electrică a mașinii cu ajutorul unei prize electrice și se poate cupla sau decupla simplu, prin intermediul unei manete asigurată cu cheie.

La achiziția acestui suport de biciclete vei primi o garanție de 24 de luni.

Suport pentru patru biciclete

 suport pentru patru biciclete

Sursa foto: autogedal.ro

Știm cât de mult îți place să îi ai pe toți cei dragi alături atunci când călătorești și cât iubiți drumețiile montane pe două roți în timpul liber. Cu suportul de 4 biciclete Peruzzo Parma 706/4 vei putea transporta fără griji bicicletele oriunde mergeți. Modelul este realizat din oțel, are o rezistență crescută la zgârieturi și are un sistem antifurt al suportului. Este prevăzut cu semnale luminoase, poate susține până la 60 de kilograme și maximum patru biciclete cu diametrul cadrului de până la 80 de milimetri. Cântărește doar 20 de kilograme și este rabatabil chiar și atunci când are montate bicicletele, deci vei avea acces nelimitat la portbagaj. Suportul de biciclete Peruzzo Parma se poate monta sau demonta foarte ușor, este dotat cu suport de număr și este omologat RAR și UE.

AutoGedal îți oferă o garanție de 2 ani la cumpărarea acestui produs.

Cum se montează un suport de biciclete

Pentru fiecare model de suport pentru bicicletă pe care îl poți comanda de pe site-ul nostru, îți punem la dispoziție instrucțiuni complete, în variantă .pdf și video, pentru a reuși să faci singur montajul echipamentului.

Iată un exemplu de montare a unui suport pentru patru biciclete: https://www.youtube.com/watch?v=zFq2xDs6HOs

Sisteme de siguranță pentru suporturile de biciclete

În funcție de locurile pe care te pregătești să le străbați pe bicicletă sau de cele în care locuiești, e bine să investești într-un sistem antifurt, atât pentru suportul în sine, cât și pentru biciclete. Optează pentru un model de portbagaj de biciclete care este prevăzut din fabricație cu un sistem antifurt, pentru a evita cheltuieli suplimentare ulterioare, și investește în câteva echipamente de securizare a bicicletelor, pentru momentele în care vei sta departe de ele.
Majoritatea modelelor pe care le poți comanda de pe site-ul nostru au prevăzut un sistem antifurt opțional, cu adaptorul 365.

Siguranța în trafic când ai montat un suport de biciclete

Nu pleca niciodată la drum cu mașina până când nu te-ai asigurat că ai conectat sistemul de semnalizare al suportului de biciclete pentru cârligul de remorcare la sistemul electric al mașinii. În cazul în care bicicletele obstrucționează numărul de înmatriculare al mașinii, folosește locul special al suportului pentru a-l afișa, dacă vrei să eviți o amendă de circulație. Nu în ultimul rând, ai grijă la trafic și asigură-te în oglinzile laterale atunci când efectuezi o manevră, pentru că luneta, implicit oglinda retrovizoare, vor fi blocate de către biciclete.

Cât costă un suport de bicicletă

Îți punem la dispoziție suporturi de bicicletă cu prețuri foarte avantajoase. În funcție de modelul dorit și specificațiile acestuia, prețul unui suport de bicicletă pleacă de la 299 lei (pentru două biciclete) și poate ajunge la 1.399 lei (pentru patru biciclete).

Caută chiar acum în oferta AutoGedal accesoriile de care ai nevoie pentru mașina ta și comandă-le cât încă mai sunt pe stoc! Vei beneficia de livrare gratuită în 24 de ore de la plasarea comenzii. Iar dacă te răzgândești în primele 14 zile de când ai primit produsele comandate, le poți returna gratuit, iar noi îți vom restitui banii în cel mai scurt timp.

0

Comentarii

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.