Motorul, piesa centrala a oricarei masini, poate da batai de cap chiar si celor mai priceputi specialisti in mecanica, atunci cand prezinta semne ale unei functionari necorespunzatoare. Odata ce ajunge in faza in care nu mai poate fi reparat si trebuie inlocuit, investitia presupune un cost imens de achizitionare si o suma alocata schimbarii altor piese care au fost afectate ca urmare a defectarii motorului. 

Rolul scutului de motor

Dupa cum sugereaza si numele, scutul de motorul este componenta care ofera protectie motorului, mentinandu-l intr-o stare foarte buna. Desi considerat de catre multi detinatori de masini sau soferi un element nu atat de necesar precum altele, importanta sa este esentiala tocmai pentru ca existenta lui mareste durata de viata a motorului. El impiedica patrunderea particulelor de praf la motor si asigura o performanta crescuta in functionarea lui.

Montarea unui scut de motor este un pas pe care trebuie sa il faca orice sofer care are grija de masina sa si isi doreste ca ea sa poata fi utilizata in parametrii optimi, pe o perioada de timp cat mai indelungata. Investind intr-un scut auto pentru motor, economisesti banii de pe reparatiile necesare, care pot sa apara ca drept consecinta a lipsei sale. Mai mult decat atat, timpul de remediere a unei probleme de aceasta natura este destul de lung, fapt care te pune in situatia in care vei fi nevoir sa astepti pana ce vei putea sa reutilizezi masina.

Scuturi de motor metalice comercializate de Auto-hak

Auto-hak comercializeaza scuturi metalice pentru motor si cutia de viteze, pentru un numar de peste 35 de marci de masini. Produsele sunt realizate din otel de 2-3 mm grosime si sunt vopsite in camp electrostatic si iti garanteaza protectia motorului pana la 18 luni. Un mare avantaj al scuturilor de motor de pe Auto-huk este ca se monteaza fara modificari aduse masinii.

De asemenea, pe Auto-hak ai la dispozitie un sistem inteligent de filtrare a produselor: introducand marca masinii, modelul si anul fabricatiei vei primi exact modelele de scuturi de motor potrivite masinii tale. Daca totusi ai nevoie de ajutor, solicita informatiile pe care vrei sa le afli direct de la specialistii Auto-hak.

Comanda se plaseaza rapid, iar transportul pieselor este asigurat in mod gratuit.


0

Comentarii

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.