AutoGedal-Interior-Masina-Rosu

sursa foto: https://www.pexels.com/photo/automotive-car-coupe-dashboard-498694/

Când vine vorba de întreținerea mașinii pe care o conduci, jumătate din energia pe care o consumi în această direcție ar trebui să se îndrepte către interiorul autoturismului, mai ales atunci când sezonul rece și-a intrat complet în drepturi. După curățarea filtrului de aer condiționat, activitate pe care ar trebui să o faci cel puțin de două ori pe an, ștergerea prafului de pe bord și aspirarea întregii podele, e cazul să îți concentrezi atenția și către menținerea unui mediu curat, lipsit de particule aduse pe tălpile pantofilor și cât mai potrivit pentru călătorii fericite.

AutoGedal-Board-Masina

sursa foto: https://pixabay.com/ro/photos/auto-car-wash-transport-care-masina-1006216/ 

Ți-am pregătit mai jos toate detaliile pe care ar trebui să le cunoști despre importanța utilizării unor covorașe auto de calitate, dar și a tăvițelor de portbagaj, care te vor ajuta să îți organizezi mai bine mașina, deci să păstrezi mereu ordinea în interiorul autoturismului.

Tipuri de covorașe auto

 Înainte de a trece la sfaturi concrete, e bine să știi că există două tipuri de covorașe auto dintre care poți alege. Mai exact, producătorii au optat pentru utilizarea a două materiale pentru fabricarea acestor accesorii auto, fiecare dintre acestea pretându-se anumitor condiții de vreme. Concret, atunci când vorbim de sezonul estival, cele mai potrivite covorașe auto sunt cele din mochetă, care absorb praful și îl mențin între perii lor, pentru ca particulele să nu circule libere prin habitaclu. Dacă ne referim la perioada anului în care precipitațiile sunt abundente, covorașele din cauciuc își fac extrem de bine treaba, păstrând apa sau noroiul purtate pe tălpi departe de podeaua mașinii, mulțumită marginilor ridicate ale acestora.

Covorase-tavite-auto-autogedal

De pe site-ul nostru poți alege dintr-o gamă variată de covorașe auto pe cele de care consideri că ai nevoie. Le poți căuta pe cele mai potrivite pentru mașina ta fie alegând din partea stângă marca autoturismului pe care îl conduci, fie optând pentru o căutare în funcție de criteriul prețului sau al popularității covorașelor în rândul șoferilor, prin sortarea pe care o poți face din partea dreaptă a paginii.

Pentru orice comandă făcută pe AutoGedal.ro vei beneficia de livrare gratuită în maximum 24 de ore de la momentul plasării, dar și de o garanție a produselor de minimum 24 de luni. Mai mult decât atât, în cazul în care te răzgândești sau constați că produsele comandate nu se potrivesc cu modelul de mașină pe care îl conduci, ai la dispoziție 14 zile în care poți returna accesoriile primite.

Cum alegi cele mai bune covorașe auto?

AutoGedal-Interior-Masina-3

sursa foto: https://www.pexels.com/photo/auto-automobile-automotive-black-and-white-244818/

Există trei mari criterii după care poți alege cele mai bune covorașe auto din oferta noastră generoasă. Noi ți le vom prezenta în cele ce urmează, păstrând cel mai important indicator pe ultimul loc.

Designul

Dacă ești genul de șofer care nu lasă nicio lună să treacă fără să investească în confortul și aspectul mașinii sale, înseamnă că pentru tine acest criteriu este foarte important. Vrei ca întregul cadru pe care îl creezi să fie unui unitar și nu ai cumpăra niciodată un accesoriu auto dacă acesta nu s-ar încadra perfect în peisaj. Designul covorașelor auto nu trece de aceste norme auto-impuse, așa că îți sugerăm să îți îndrepți atenția către cele din mochetă (sau nylon), care sunt, de departe, mult mai aspectuoase decât cele fabricate din cauciuc. Dacă urmărești să cumperi covorașele create special pentru un model auto anume, aceste accesorii auto vor veni ca turnate în mașina ta.

Materialul

Așa cum îți explicam și mai sus, materialul covorașelor auto e foarte important atunci când vrei să-ți păstrezi mașina impecabilă și ar trebui să utilizezi două seturi, în funcție de starea vremii. Atunci când plouă sau ninge, autoturismul tău ar trebui echipat cu covorașe din cauciuc, în timp ce vara le poți utiliza eficient pe cele din mochetă.

Configurația

Poți opta pentru preșuri auto standard sau preșuri auto dedicate, diferența dintre cele două tipuri fiind ușor de intuit. La fel ca în multe alte situații, produsele universale nu sunt întotdeauna cele mai potrivite, mai ales dacă exigențele tale sunt ridicate. Dacă ești în căutarea perfecțiunii atunci când vine vorba de accesoriile cu care îți creezi confort la volan, comandă doar covorașe personalizate pentru modelul mașinii pe care ai ales să o conduci.

Covorașe din cauciuc versus covorașe din mochetă

Cele două tipuri de covorașe auto dintre care trebuie să alegi nu suferă comparație, pentru că destinația lor este una diferită. Așa cum îți spuneam, covorașele din material textil sunt perfecte pentru sezonul în care nu plouă, în vreme ce cauciucul se pretează perioadelor din an în care precipitațiile sunt abundente.

Tăvițele de portbagaj, pentru o organizare perfectă!

AutoGedal-Tavite-Portbagaj

Tăvița de portbagaj este una dintre cele mai bune investiții pe care o vei face în ceea ce privește accesoriile auto. Cu ajutorul acesteia, spațiul din portbagaj va fi mai bine organizat, iar tu vei putea sistema bagajele sau alte lucruri pe care le transporți mult mai bine. Ba mai mult decât atât, tăvița de portbagaj va fi cea care va proteja mașina de eventuale pete, în cazul în care vreun recipient în care ai lichide se desface sau se crapă în timpul mersului.

În ceea ce privește alegerea celei mai bune tăvițe pentru portbagaj, ține cont de dimensiunile acestora, menționate în specificațiile fiecărui produs în parte, și comand-o pe cea care se adaptează cel mai bine nevoilor tale.

Alte accesorii auto cu care îți poți proteja mașina

E bine să știi că și alte accesorii îți pot păstra mașina mereu curată. De pildă, dacă ai cățel și obișnuiești să îl iei cu tine peste tot, ai face bine să investești într-o husă pe care să o prinzi de cele patru tetiere, care va salva bancheta din spate de fire de păr, salivă sau urme de lăbuțe. În acest fel, prietenul tău cel mai bun pe patru picioare va fi protejat în cazul unei frâne bruște, fiind oprit să ajungă în partea din față a mașinii cu ajutorul acestei huse.

Acestea sunt toate informațiile pe care ar trebui să le știi despre cele mai importante accesorii auto care îți vor menține habitaclul mașinii mereu ordonat și pregătit pentru călătorii în siguranță. Tu pe care dintre acestea le folosești?

0

Comentarii

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.