Loading...

Pe bare transversale

Pe bare transversale (22 produse)

Filtre
Categorii
  • Page 1
  • You're currently reading page 2
View as Grid List

Items 17-22 of 22

per page
Filtre
Categorii
  • Page 1
  • You're currently reading page 2
View as Grid List

Items 17-22 of 22

per page

Suporturile pentru schiuri pe bare transversale îți ușurează deplasările

Dacă ești un pasionat de ski și vrei să îți iei echipamentul cu tine în călătoriile cu mașina, suporturile pentru skiuri pe bare transversale pot fi un accesoriu extrem de util pentru autoturismul tău. Aceste suporturi pentru skiuri sunt proiectate pentru a se atașa pe barele transversale ale mașinii și sunt ideale pentru a transporta până la patru perechi de skiuri sau două plăci de snowboard.

Suporturile pentru skiuri pe bare transversale sunt disponibile în mai multe modele și dimensiuni. Deci o să-ți fie foarte ușor să alegi ceva potrivit pentru mașina ta. Acestea pot fi realizate din diferite materiale, cum ar fi aluminiul sau oțelul, și pot fi acoperite cu material antiderapant pentru a te asigura că echipamentul de ski este stabil și în siguranță în timpul transportului.

Instalarea suporturilor pentru skiuri pe bare transversale este ușoară și poate fi realizată în câteva minute, fără a fi nevoie de instrumente speciale. Acestea se fixează cu ușurință pe barele transversale ale mașinii și oferă o bază solidă pentru transportul echipamentului de ski.

În plus față de faptul că permite transportul în siguranță a echipamentului de ski, suporturile pentru skiuri pe bare transversale au și avantajul de a lăsa spațiu în portbagaj pentru alte obiecte. Astfel, nu trebuie să îți faci griji cu privire la spațiul insuficient în portbagajul mașinii, mai ales dacă ai o mașină mică.

Citeste mai mult