Loading...
Filtre

Tavite portbagaj auto Opel

Tavite portbagaj auto Opel (268 produse)

Filtre
Categorii
View as Grid List

Items 17-32 of 268

per page
Filtre
Categorii
View as Grid List

Items 17-32 of 268

per page

Tăviță pentru portbagaj Opel - Protejează mașina împotriva murdăriei, a scurgerilor neprevăzute și a petelor

Vrei să-ți păstrezi portbagajul mașinii curat și îngrijit? Dacă da, atunci soluția perfectă pentru nevoia ta sunt tăvițele pentru portbagaj. Acestea sunt fabricate din polietilenă, un material flexibil care se va potrivi în dimensiunile portbagajului tău și se va plia spre exterior pentru a asigura o potrivire perfectă. Acest lucru previne uzura timpurie a covorului, care la rândul său asigură un aspect îngrijit al portbagajului cât mai mult timp posibil. În plus, au o margine înaltă, de 4 cm, care ajută la limitarea scurgerilor. Totodată, este ușor de curățat, iar instalarea ei este rapidă.

Tăvițe de portbagaj Opel - Compacte și ușoare, au grijă de mașina ta din interior

Cauți o tavă de portbagaj pentru mașina ta Opel? Magazinul nostru îți oferă o varietate de tăvi de portbagaj pentru a se potrivi cu vehiculul tău. Fie că ai nevoie de tăvițe de portbagaj pentru Opel Corsa, Opel Astra, Opel Zafira, găsești la noi o multitudine de modele din care poți alege și care să se potrivească perfect cu portbagajul mașinii tale.

Tăvițele noastre de portbagaj sunt produse din materiale de calitate, fără miros și proiectate special pentru confort și instalare ușoară. Autogedal.ro îți pune la dispoziție o varietate de tăvi impermeabile pentru portbagaj care vor facilita transportul bagajelor din mașină și le vor oferi un loc sigur și convenabil bunurile tale în timp ce ești pe drum . Poți alege dintr-o mulțime de stiluri, astfel încât să îl găsești pe cel perfect pentru nevoile tale.

Citeste mai mult
Articole Recomandate