Loading...
Filtre

Carlige de remorcare auto Cupra

Carlige de remorcare auto Cupra (11 produse)

Filtre
Categorii
View as Grid List

11 Items

per page
Filtre
Categorii
View as Grid List

11 Items

per page

Carlig de remorcare Cupra, un accesoriu versatil pentru masina ta

Carligul pentru remorcarea autoturismului este unul dintre cele mai utile accesorii pe care doresti sa le ai la dispozitie, atunci cand esti posesor de masina. Carligele de remorcare pot fi utilizate pentru mai multe scopuri, fiind extrem de versatile. Poti folosi un carlig de remorcare Cupra si pentru instalarea suporturilor de biciclete, insa scopul principal al acestui accesoriu este acela de a facilita tractarea unui alt autoturism, in situatii critice. Este foarte important sa alegi carlige de remorcare demontabile, pentru ca pe majoritatea drumurilor din Europa este ilegal sa ai carligul montat pe autoturism, daca nu il folosesti.

Te ajutam sa respecti legislatia aflata in vigoare si iti oferim carlige de remorcare Cupra omologate si gata sa fie montate pe orice varianta de autoturism detii. Acestea garanteaza stabilitatea in utilizare, gratie sistemelor inteligente de prindere si a materialelor metalice de cea mai buna calitate din care sunt produse.

Cui de remorcare Cupra, la preturi excelente

Pe site-ul AutoGedal gasesti cui de remorcare Cupra la preturi excelente si intr-o gama variata. Ai, astfel, certitudinea ca in oferta noastra vei putea identifica acele solutii compatibile cu modelul tau de autoturism. In plus, toate solutiile pe care ti le propunem sunt rezistente si omologate atat de RAR, precum si la nivel european.

Punem accent pe varietate si iti oferim o gama bogata de carlige de remorcare Cupra, la preturi excelente. Tot la noi vor gasi solutii de carlige si posesorii de autoturisme produse de alte branduri. Iti oferim carlige de remorcare Audi si carlige de remorcare BMW pentru orice model, precum si carlige de remorcare Hyundai sau carlige de remorcare Kia. Poti comanda online produsele noastre, pentru care ai posibilitatea sa beneficiezi de livrare rapida si montaj autorizat!

Citeste mai mult

Asiguram montaj autorizat in toata Romania

AutoGedal va pune la dispozitie peste 70 de parteneri la nivel national in vederea efectuarii montajului pentru produsele achizitionate. Serviciul este dedicat in mod exclusiv clientilor AutoGedal, care achizitioneaza un scut de motor, carlig de remorcare sau oricare alt produs din catalog.

Siguranta dumneavoastra cat si a celorlalti participanti la trafic este foarte importanta pentru noi. De aceea, colaboratorii pe care i-am ales sa ne reprezinte va pot asigura un montaj de calitate la cele mai inalte standarde.

Pentru a beneficia de acest serviciu, va rugam ca dupa efectuarea unei comenzi sa ne contactati telefonic sau prin completarea formularului de montaj autorizat.

  • Luni-Vineri: 09:00-17:00

  • Sambata-Duminica: Inchis

  • Tel: 0745.805.990

  • Email: [email protected]

Garantia produselor: Garantia oferita este de 60 de luni.

Omologarea produselor si certificarea lor: Toate produsele sunt omologate si certificate la nivel european si respecta standardele de calitate, fiind garantata fiabilitatea si calitatea acestora. Astfel, produsele prezinta omologare individuala si nu necesita certificare R.A.R.

Kit-ul de montare: Produsele sunt livrate impreuna cu accesoriile de prindere si schema de montaj, pentru facilitarea instalarii acestora.

Carlige de remorcare dupa Marca si Model

Vezi mai mult