Loading...
Filtre

Carlige de remorcare auto Daihatsu

Carlige de remorcare auto Daihatsu (4 produse)

Filtre
Categorii
View as Grid List

4 Items

per page
Filtre
Categorii
View as Grid List

4 Items

per page

Cârlige de remorcare Daihatsu, pentru acele momente în care ai nevoie de ajutor

Orice șofer de autoturism marca Daihatsu se poate lovi, la un moment dat, de nevoia de a tracta sau transporta ceva. Poate fi o rulotă sau o ambarcațiune în vacanță, o remorcă auto sau o platformă, în business. Poate avea, de asemenea, nevoie de mai mult spațiu și, implicit, de o cutie pentru portbagaj cu prindere pe cârligul de remorcare. Poate vrea să-și ia bicicletele cu el în concediu, și atunci, un suport pentru biciclete pe cârlig va fi absolut necesar. Legătura dintre toate acestea este deja evidentă. Are nevoie și de un cârlig de remorcare bun. Vestea mai puțin bună este că nu există unul universal. Vestea bună este că la noi găsești unul potrivit cu un singur click. Trebuie doar să alegi modelul autoturismului tău marca Daihatsu din listă și, apoi, un produs potrivit lui. Ele vin deja omologate, atât RAR, cât și EU, iar dacă te temi de montaj, îți punem la dispoziție service-uri autorizate în peste 70 de localități la nivel național, cu garanția unui montaj la standarde înalte.

Cârlige Daihatsu de calitate pentru modelele de autoturisme marca Daihatsu

Un produs bun este unul potrivit autoturismului tău marca Daihatsu, omologat, dar și unul calitativ. Noi știm că, poate unul dintre cele mai importante aspecte care definesc un produs bun este calitatea. De aceea, în oferta noastră găsești produse de calitate, de la producători precum Westfalia, cârlige auto pentru Daihatsu Charade sau alte mărci de mașină. Alege modelul care bifează cele mai multe dintre nevoile tale și noi ți-l aducem acasă în cel mai scurt timp, iar dacă ai întrebări la care cauți răspunsuri, suntem aici să ți le oferim!

Citeste mai mult

Asiguram montaj autorizat in toata Romania

AutoGedal va pune la dispozitie peste 70 de parteneri la nivel national in vederea efectuarii montajului pentru produsele achizitionate. Serviciul este dedicat in mod exclusiv clientilor AutoGedal, care achizitioneaza un scut de motor, carlig de remorcare sau oricare alt produs din catalog.

Siguranta dumneavoastra cat si a celorlalti participanti la trafic este foarte importanta pentru noi. De aceea, colaboratorii pe care i-am ales sa ne reprezinte va pot asigura un montaj de calitate la cele mai inalte standarde.

Pentru a beneficia de acest serviciu, va rugam ca dupa efectuarea unei comenzi sa ne contactati telefonic sau prin completarea formularului de montaj autorizat.

  • Luni-Vineri: 09:00-17:00

  • Sambata-Duminica: Inchis

  • Tel: 0745.805.990

  • Email: [email protected]

Garantia produselor: Garantia oferita este de 60 de luni.

Omologarea produselor si certificarea lor: Toate produsele sunt omologate si certificate la nivel european si respecta standardele de calitate, fiind garantata fiabilitatea si calitatea acestora. Astfel, produsele prezinta omologare individuala si nu necesita certificare R.A.R.

Kit-ul de montare: Produsele sunt livrate impreuna cu accesoriile de prindere si schema de montaj, pentru facilitarea instalarii acestora.

Carlige de remorcare dupa Marca si Model

Vezi mai mult