Loading...
Filtre

Carlige de remorcare auto Land Rover

Carlige de remorcare auto Land Rover (0 produse)

Alti clienti au fost interesati si de.

Cârlige de remorcare Land Rover omologate EU și RAR

Un șofer de Land Rover care caută un cârlig de remorcare nu poate fi decât un businessman de succes ori un aventurier dornic să cucerească lumea. Deși drumurile îi despart undeva la mijloc, ambii au ceva în comun - transportul și Codul Rutier. Conform lui, orice modificare adusă mașinii are nevoie de omologare RAR. Călătorești des cu rulota? Ai nevoie de un cârlig omologat pentru a o lua cu tine. Vrei să transporți o mașină pe platformă ori bicicletele în suportul pentru biciclete pe cârlig? Ai nevoie de un cârlig omologat. Vestea bună este că nu trebuie să faci nimic în acest sens, pentru că produsele noastre respectă standardele ISO, sunt omologate RAR și EU, iar tu ești ferit de orice răspundere. Mai mult, ai posibilitatea montajului în service-uri autorizate în peste 70 de localități la nivel național.

Cârlige Land Rover proiectate individual, pentru fiecare model în parte

Fiecare autoturism are nevoie de diferite accesorii. Alegerea se face în funcție de câteva criterii, iar aici amintim model, an de fabricație, tipul caroseriei, tracțiune, sarcină maximă remorcabilă admisă, sarcină de apăsare verticală, grad de utilitate, sistem de montare/demontare și, în final, preț. Vei găsi în oferta noastră atât cârlige semidemontabile, cât și demontabile automat cu manetă ori demontabile vertical cu cheie. Ca să-ți fie mai ușor, am atribuit fiecărui model marca Land Rover produsele potrivite. Găsești la noi cârlige auto pentru Land Rover Discovery, Defender, Freelander etc. Trebuie doar să alegi modelul din listă și, apoi, cârligul care bifează toate nevoile tale. De livrare ne ocupăm noi, direct la domiciliu, iar dacă ai nevoie de consultanță în domeniu, dă-ne de veste. Suntem la un click distanță!

Citeste mai mult

Asiguram montaj autorizat in toata Romania

AutoGedal va pune la dispozitie peste 70 de parteneri la nivel national in vederea efectuarii montajului pentru produsele achizitionate. Serviciul este dedicat in mod exclusiv clientilor AutoGedal, care achizitioneaza un scut de motor, carlig de remorcare sau oricare alt produs din catalog.

Siguranta dumneavoastra cat si a celorlalti participanti la trafic este foarte importanta pentru noi. De aceea, colaboratorii pe care i-am ales sa ne reprezinte va pot asigura un montaj de calitate la cele mai inalte standarde.

Pentru a beneficia de acest serviciu, va rugam ca dupa efectuarea unei comenzi sa ne contactati telefonic sau prin completarea formularului de montaj autorizat.

  • Luni-Vineri: 09:00-17:00

  • Sambata-Duminica: Inchis

  • Tel: 0745.805.990

  • Email: [email protected]

Garantia produselor: Garantia oferita este de 60 de luni.

Omologarea produselor si certificarea lor: Toate produsele sunt omologate si certificate la nivel european si respecta standardele de calitate, fiind garantata fiabilitatea si calitatea acestora. Astfel, produsele prezinta omologare individuala si nu necesita certificare R.A.R.

Kit-ul de montare: Produsele sunt livrate impreuna cu accesoriile de prindere si schema de montaj, pentru facilitarea instalarii acestora.

Carlige de remorcare dupa Marca si Model

Vezi mai mult