Loading...
Filtre

Carlige remorcare Mini Cooper

Carlige remorcare Mini Cooper (6 produse)

Filtre
Categorii
View as Grid List

6 Items

per page
Filtre
Categorii
View as Grid List

6 Items

per page
Categorii asociate de produs
 1. Covorase auto FORD Kuga 2019-prezent Rigum
  Covorase auto FORD Kuga 2019-prezent Rigum 905038
  Disponibil in stoc
  Livrare gratuita 1-2 zile
  149,00 RON
 2. Vezi toate produsele din gama
  Covorase auto

Cârlige de remorcare Mini Cooper, oricând gata de drum

Accesorizat în mod adecvat, autoturismul tău te va purta peste tot, în siguranță. În interes de serviciu sau doar pentru relaxare, un cârlig auto omologat și corect montat este oricând gata de drum. Poate într-un transport important sau într-o escapadă de weekend cu rulota. Poate doar pentru mai mult spațiu și o cutie pentru portbagaj cu prindere pe cârligul de remorcare .

În oferta noastră online de cârlige auto pentru modelele de autoturisme marca Mini Cooper găsești doar produse omologate RAR și EU, la standarde ISO, și cu posibilitate de montaj autorizat în peste 70 de service-uri partenere din țară. Orice transport, mai mic sau mai mare, pe drumuri drepte sau mai puțin prietenoase, va fi unul sigur cu un cârlig de remorcare potrivit. Potrivit modelului mașinii și nevoilor tale, deopotrivă, așa cum și un scut pentru motor metalic Mini Cooper ar trebui să fie.

Cârlige de remorcare pentru modelele de autoturisme marca Mini Cooper

AutoGedal pune preț pe siguranța ta și a celorlalți participanți la trafic și vine cu cârlige de remorcare special concepute pentru modelul tău de autoturism marca Mini Cooper. Noi ți-l aducem acasă, iar tu decizi care va fi următorul transport. Fără hârtii, fără amenzi!

Alege modelul mașinii tale și cârligul de remorcare potrivit lui, citind cu atenție specificațiile tehnice. Pentru orice nelămuriri, suntem aici să răspundem întrebărilor tale. La fel și pentru ajutor pe partea de montaj. Ai nevoie și de covorașe auto Mini Cooper și tăvițe pentru portbagaj Mini Cooper? Le avem și pe ele! La noi găsești doar produse conforme, avizate și sigure, și servicii la cele mai înalte standarde.

Citeste mai mult