Loading...
Filtre

Carlige de remorcare auto Mini Cooper

Carlige de remorcare auto Mini Cooper (6 produse)

Filtre
Categorii
View as Grid List

6 Items

per page
Filtre
Categorii
View as Grid List

6 Items

per page

Cârlige de remorcare Mini Cooper, oricând gata de drum

Accesorizat în mod adecvat, autoturismul tău te va purta peste tot, în siguranță. În interes de serviciu sau doar pentru relaxare, un cârlig auto omologat și corect montat este oricând gata de drum. Poate într-un transport important sau într-o escapadă de weekend cu rulota. Poate doar pentru mai mult spațiu și o cutie pentru portbagaj cu prindere pe cârligul de remorcare .

În oferta noastră online de cârlige auto pentru modelele de autoturisme marca Mini Cooper găsești doar produse omologate RAR și EU, la standarde ISO, și cu posibilitate de montaj autorizat în peste 70 de service-uri partenere din țară. Orice transport, mai mic sau mai mare, pe drumuri drepte sau mai puțin prietenoase, va fi unul sigur cu un cârlig de remorcare potrivit. Potrivit modelului mașinii și nevoilor tale, deopotrivă, așa cum și un scut pentru motor metalic Mini Cooper ar trebui să fie.

Cârlige de remorcare pentru modelele de autoturisme marca Mini Cooper

AutoGedal pune preț pe siguranța ta și a celorlalți participanți la trafic și vine cu cârlige de remorcare special concepute pentru modelul tău de autoturism marca Mini Cooper. Noi ți-l aducem acasă, iar tu decizi care va fi următorul transport. Fără hârtii, fără amenzi!

Alege modelul mașinii tale și cârligul de remorcare potrivit lui, citind cu atenție specificațiile tehnice. Pentru orice nelămuriri, suntem aici să răspundem întrebărilor tale. La fel și pentru ajutor pe partea de montaj. Ai nevoie și de covorașe auto Mini Cooper și tăvițe pentru portbagaj Mini Cooper? Le avem și pe ele! La noi găsești doar produse conforme, avizate și sigure, și servicii la cele mai înalte standarde.

Citeste mai mult

Asiguram montaj autorizat in toata Romania

AutoGedal va pune la dispozitie peste 70 de parteneri la nivel national in vederea efectuarii montajului pentru produsele achizitionate. Serviciul este dedicat in mod exclusiv clientilor AutoGedal, care achizitioneaza un scut de motor, carlig de remorcare sau oricare alt produs din catalog.

Siguranta dumneavoastra cat si a celorlalti participanti la trafic este foarte importanta pentru noi. De aceea, colaboratorii pe care i-am ales sa ne reprezinte va pot asigura un montaj de calitate la cele mai inalte standarde.

Pentru a beneficia de acest serviciu, va rugam ca dupa efectuarea unei comenzi sa ne contactati telefonic sau prin completarea formularului de montaj autorizat.

  • Luni-Vineri: 09:00-17:00

  • Sambata-Duminica: Inchis

  • Tel: 0745.805.990

  • Email: [email protected]

Garantia produselor: Garantia oferita este de 60 de luni.

Omologarea produselor si certificarea lor: Toate produsele sunt omologate si certificate la nivel european si respecta standardele de calitate, fiind garantata fiabilitatea si calitatea acestora. Astfel, produsele prezinta omologare individuala si nu necesita certificare R.A.R.

Kit-ul de montare: Produsele sunt livrate impreuna cu accesoriile de prindere si schema de montaj, pentru facilitarea instalarii acestora.

Carlige de remorcare dupa Marca si Model

Vezi mai mult